diumenge, 12 de gener del 2014

Hem duit a Son Moix el Reclam del Bovet

Aires Vilafranquins ha participat aquest diumenge de la desfilada que han ofert distintes entitats del poble a les pistes d’atletisme de l’Estadi de Son Moix en els instants previs al partit que ha enfrontat el RCD Mallorca amb el Córdoba CF que ha acabat amb un resultat final de 22. Durant la volta al camp, els representants d’Aires Vilafranquins han portat un cartell que deia “Cercam es Bovet”, per donar a conèixer la reivindicació dels membres d’aquesta agrupació de ball per a què la persona que agafà el bovet el retorni.





El Bovet de Palla és una figura artesanal de 80x60 cm que cada any presideix la carrossa dels pastorets que realitza Aires Vilafranquins a la colcada dels Reis Mags d’Orient en el seu pas per la Vila. Aquest any, desafortunadament, va caure del remolc quan aquest era retornat a les cotxeres després de la colcada. Es desconeix a quin punt va caure. A pesar d’una repassada a fons pels carrers del trajecte tan sols 15 minuts després del succeït, no es va trobar cap rastre de l’animalet. Per tant, atenent a les seves dimensions, està clar que algú l’agafà i l’arreconà, ja que les seves dimensions el fan molt visible.

Des de llavors, des d’Aires Vilafranquins s’ha donat a conèixer el succeït per demanar que qui tengui el bovet el retorni a la major brevetat. No obstant, la tasca de divulgació ha resultat estèril fins en aquest moment.




El “Bovet de palla” és una peça de gran valor sentimental per tots els nins i nines de l’Escola de Ball d’Aires Vilafranquins i per a tots els membres de l’Agrupació, per aquest motiu, s’està vivint un disgust. Esperam que qui el va trobar escolti el nostre reclam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada