dijous, 22 d’agost del 2013

Homenatge a Rosa Juan

Rosa Juan, la fundadora i directora d'Aires Vilafranquins durant 30 anys anuncià la seva retirada definitiva al juny de 2013. En homenatge a la seva tasca, li dirigirem aquestes paraules durant el fi de curs de l'Escola de Ball d'Aires Vilafranquins.




Bon vespre a tots


Avui és un dia molt destacat per a l’Escola d’Aires Vilafranquins. Un dia en què la tristesa que poguéssim tenir la volem convertir en alegria i homenatge. Na Rosa Juan, la fundadora i directora d’Aires Vilafranquins fa un punt i apart en la seva carrera i a partir d’ara gaudirà d’una jubilació que es té més que merescuda. Hem estat milers les persones que hem après a ballar ball mallorquí amb na Rosa i els nostres sentiments es poden resumir amb una paraula: Gràcies Gràcies per les hores i hores de dedicació


Gràcies per apropar-nos les arrels de Mallorca


Gràcies per ensenyar-nos a ballar


Gràcies per fer tot el possible i l’impossible per a què aconseguissim unes castenyetes o unes faldetes


Gràcies per la veu que li hem esgotat


Gràcies per la paciència d’aguantar uns nins i nines que tenen energia per esgotar a qualsevol


Gràcies per les ensenyances de vida, per l’educació del que es pot fer i el que no


Gràcies per entregar la teva vida completa a Aires Vilafranquins


L’Escola d’Aires Vilafranquins seguirà funcionant, perquè aquest és el millor homenatge que podem fer a na Rosa: que la seva gran feina no quedi aturada. Amb el seu esperit, els seus consells i la seva manera de fer, seguirem treballant dia a dia perquè els nins del nostre poble tenguin la possibilitat de conèixer el folklore de Mallorca. Entenem la decisió que na Rosa ha hagut de prendre, la salut és lo més important i el seu coll ja començava a estar gastat de tant de parlar i cridar. Però des d’aquí li volem demanar que hi segueixi essent, que ens segueixi donant els millors consells i el seu punt de vista davant els dubtes que puguin sorgir. Estam segurs de què així serà perquè ningú més que ella estima Aires Vilafranquins.

Moltes gràcies Rosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada